Skip to content Skip to footer

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in två typer av information, oidentifierad och icke-identifierbar information som hänför sig till en besökare eller oidentifierad användare, som kan göras tillgänglig för oss, eller samlas in automatiskt via hans / hennes användning av tjänsterna (”icke-personlig information ”). Sådan icke-personlig information gör det inte möjligt för oss att identifiera den besökare eller kund från vilken den samlades in.

Vi samlar in information som du ger oss frivilligt. Till exempel samlar vi in den personliga informationen du ger oss när du registrerar dig i vårt nyhetsbrev, när du gör en beställning.

VAD ANVÄNDER DU MIN INFORMATION FÖR?

All information som vi får frivilligt används endast av oss och tillhandahålls inte till något tredje part. Vi använder informationen för att känna till vår kundmarknad.

FÖR MER INFORMATION MAILA OSS PÅ info@925production.se .

Tredje parts Cookies
Youtube:

925 Motor är en Youtube kanal för bilentusiaster. Här laddas det upp videoklipp och recensioner på de allra häftigaste bilmärkena ute på marknaden. Vi är ett motorprogram på Svenska, vi tar dig på en spektakulär presentation av diverse bilar runt om i landet samt världen runt. Utöver videoklippen som släpps på bland annat Yotutube och Instagram så får du hänga med på behind the scenes, även kallat bilvloggs. 

Instagram:

925 Motor använder sociala medier som Instagram där vi bland annat laddar upp senaste nytt och händelser för er tittare och följare. Här dyker det upp en o annan information och nyhet kring nya modeller & tech kring bilar. Här får du även se hur en vanlig dag ser ut för oss på 925 Motor. På Instagram växer vi dagligen och ser till att bilentusiaster runt om i landet underhålls av senaste nytt och kvalitets content. Vill du följa med på en vardag med oss, se då till att följa oss på Instgram.